Är du på jakt efter ett exjobb, praktik eller första steget mot en lysande karriär?

Ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning ser vi som en självklarhet. Exjobbet och praktiken är en viktig del av din utbildning. Det vet vi. Under åren har vi träffat många engagerade studenter. Och några jobbar hos oss idag. Kanske har du redan träffat någon av våra medarbetare som gästföreläsare – eller varit på studiebesök på något av våra kontor?

Är du intresserad av att arbeta eller göra din praktik eller exjobb hos oss på Norconsult? Läs mer under flikarna nedan.

    Vi försöker fånga de uppslag till exjobb som föds i vår dagliga verksamhet, men kom gärna med egna kreativa ideér. Tillsammans kan vi utveckla dessa så att de uppfyller skolans krav samtidigt som vi ger dig möjlighet att styra inriktningen på ditt arbete. Har du egna förslag på exjobb? Fyll i ditt förslag under spontanansökan, så skickas din ansökan direkt till ansvarig chef. Här hittar du våra lediga exjobb:

    Det finns för närvarande inga lediga tjänster som matchar dessa kriterier

    Som praktikant på Norconsult får du möjlighet att arbeta med spännande och varierande uppdrag i en innovativ och inspirerande miljö. Du ingår i ett team av kompetenta och engagerade medarbetare, där vi tillsammans stärker och utvecklar dina ämneskunskaper och personliga kvalifikationer. Har du egna förslag på praktikjobb? Fyll i ditt förslag under spontanansökan, så skickas din ansökan direkt till ansvarig chef. Nedan hittar du våra lediga praktikplatser:

    Det finns för närvarande inga lediga tjänster som matchar dessa kriterier

Studentkontakter
Har du till exempel frågor om hur det är att arbeta på Norconsult, eller bara vill komma i kontakt med oss? Då kan du vända dig till våra Studentkontakter. Vi har en studentkontakt per affärsområde.

Observera att våra studentkontakter inte hanterar ansökningar för jobb, exjobb eller praktik. Alla ansökningar görs under Lediga tjänster eller Spontanansökan.

Profilbild för Sofia Ek Hofverberg
Sofia Ek Hofverberg
Arkitektur & Samhällsplanering
Profilbild för Debora Falk
Debora Falk
Mark & Vatten
Profilbild för Johan Hultman
Johan Hultman
Väg & Bana
Profilbild för Jacob Friman
Jacob Friman
Energi