Ta första steget i din karriär hos oss, och det andra, och det tredje…

Exjobbet och praktiken är en mycket viktig del av din utbildning och det vet vi hos Norconsult. Under åren har vi träffat ett stort antal studenter och många av dem jobbar fortsatt hos oss idag. För oss är det en självklarhet att aktivt samarbeta mellan näringsliv och utbildning.

Hur är det att arbeta på Norconsult?


Josefine Runebrant

Brokonstruktör


Följ med på Josefines resa från exjobb till anställning.

Karin Gamberg
Teamchef Trafik


Läs om Karins väg från vägprojektör till teamchef.

Thule Brahed
Civilingenjör, Hållbar energiteknik

Så blev Thules miljöintresse verklighet.

 

Vill du göra ditt exjobb eller din praktik hos oss?

Vi välkomnar alla kreativa idéer! Förutom praktikanställningarna som du ser i listan nedan ser vi gärna att du skickar en spontanansökan med förslag på exjobb eller praktik direkt till ansvarig chef. Läs mer under flikarna nedan.

    Vi försöker fånga de uppslag till exjobb som föds i vår dagliga verksamhet, men kom gärna med egna kreativa ideér. Tillsammans kan vi utveckla dessa så att de uppfyller skolans krav samtidigt som vi ger dig möjlighet att styra inriktningen på ditt arbete. Har du egna förslag på exjobb? Fyll i ditt förslag under spontanansökan, så skickas din ansökan direkt till ansvarig chef. Här hittar du våra lediga exjobb:

    Det finns för närvarande inga lediga tjänster som matchar dessa kriterier

    Som praktikant på Norconsult får du möjlighet att arbeta med spännande och varierande uppdrag i en innovativ och inspirerande miljö. Du ingår i ett team av kompetenta och engagerade medarbetare, där vi tillsammans stärker och utvecklar dina ämneskunskaper och personliga kvalifikationer. Har du egna förslag på praktikjobb? Fyll i ditt förslag under spontanansökan, så skickas din ansökan direkt till ansvarig chef. Nedan hittar du våra lediga praktikplatser:

    Det finns för närvarande inga lediga tjänster som matchar dessa kriterier

Studentkontakter
Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Norconsult? Kontakta då gärna någon av våra fyra studentkontakter som representerar varsitt av våra fyra affärsområden.

Observera att våra studentkontakter inte hanterar ansökningar för jobb, exjobb eller praktik. Alla ansökningar görs under Lediga tjänster eller Spontanansökan.

Profilbild för Sofia Ek Hofverberg
Sofia Ek Hofverberg
Arkitektur & Samhällsplanering
Profilbild för Debora Falk
Debora Falk
Mark & Vatten
Profilbild för Johan Hultman
Johan Hultman
Väg & Bana
Profilbild för Jacob Friman
Jacob Friman
Energi & Industri