Lediga tjänster

Teknisk projektledare

Placering
Gävle, Örnsköldsvik
Sista ansökningsdag
2020-03-08
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag med platt struktur och schyssta värderingar. Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en teknisk projektledare inom Industri.

Din roll

På Norconsult är vi med och utvecklar tekniklösningar tillsammans med våra kunder inom flera industriinriktningar. Du kommer att få ingå i en inspirerande och kreativ miljö med individer inom ett stort och brett kompetensområde.

I din roll som teknisk projektledare har du erfarenhet inom tex mekanik, elektronik, mjukvara eller annan teknikinriktning. Vi erbjuder en roll med kombinationen av teknik och ledarskap. Du kommer att utveckla produkter i teknikens framkant hos flera av Sveriges ledande företag. Projekten kan innehålla allt från kravställning och design, till beräkningar, simuleringar och verifiering. Du kommer att vara med i spännande projekt, både internt och externt, där du har möjlighet att bredda din erfarenhet och kunskapsbank.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk utbildning och har några års yrkeserfarenhet inom produktutveckling. Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. En god kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer.

B-körkort är ett krav

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4000 medarbetare i koncernen och 780 medarbetare i Sverige utspridda på 29 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/kaijaara/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Kai Jaara
Kai Jaara
Gruppledare