Lediga tjänster

Senior Uppdragsledare inom Trafikplanering

Placering
Stockholm
Sista ansökningsdag
2019-12-08
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Stockholm växer så det knakar och Norconsult bidrar genom att möjliggöra framtidens trafiklösningar. Vi har nyligen avslutat ny kollektivtrafiklinje i Täby kommun, förlängningen av Tvärbanan mellan Alvik och Solna station.

Din roll

Du kommer att ta plats som en senior uppdragsledare inom Team Väg & Trafik på Stockholmskontoret. Ett team bestående av 13 medarbetare med gedigen väg- och trafikteknisk erfarenhet. Teamet arbetar med alla olika frågor som rör väg och trafik i uppdrag åt framförallt kommuner och Trafikverket. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att uppdragsleda olika typer av trafikutredningar, både utformningar av trafikförslag och andra typer av utredningar såsom kapacitetsutredningar och trafiksimuleringar.

Vi sitter i fina kulturminnesmärkta lokaler på Hantverkargatan 5, i kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen tillsammans med våra kollegor ur Norconsults fyra olika affärsområden.  

Din profil

Du är civil- eller högskoleingenjör med minst 10 års arbetslivserfarenhet inom trafikutredning. Uppdragsledarerfarenhet av flerfacksuppdrag inom väg ser vi som starkt meriterande.

Du är en människa som får energi av andra, som kan konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Sammanhang är viktigt för dig, att få verka inom ett bolag som du trivs hos och tror på. Med ditt starka driv kommer du att bidra till att stärka vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare.

Vi ser det som meriterande om du är en person som tycker om att utveckla och samordna personal och att du aktivt vill bidra till utveckling av företagets affärsverksamhet inom trafikplanering.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med att forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/mikael-eriksson-b072b581/

Kontakt

Profilbild för Mikael Eriksson
Mikael Eriksson
Teamchef Väg & Trafik