Lediga tjänster

Gruppledare Spår- och Järnvägsteknik

Placering
Märsta, Sollentuna
Sista ansökningsdag
2019-12-20
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Grupp-/Studioledare

Norconsults järnvägsteam består av medarbetare som är några av landets mest erfarna järnvägskonsulter. Vi har byggt upp en stabil orderstock med alla viktiga ramavtal och deltar i viktiga utvecklingsprojekt som t.ex. ALEX– utveckling av nya vägskyddsanläggningar. Som ledare på Norconsult får du vara med och bygga upp kompetensen tillsammans med övriga ledare på teamet samt delta i utvecklingsarbetet av bolaget i det nära samarbete som vi har över Sverige. Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Under tre års tid har Team Spår- och Järnvägsteknik byggt upp en stabil orderstock och har alla viktiga ramavtal med Trafikverket: Planering, Projektering och Utredning,  ÅVS, Trafikstyrningssystem Järnväg och Signaltekniska tjänster för Assessor, Entreprenadsbesiktning samt även för GOP, TSS och TSB.

Utöver etableringar i Göteborg, Malmö, Halmstad, Helsingborg och Varberg har vi har nu etablerat oss även i Stockholmsområdet, med kontor i Märsta och Sollentuna där vi har ett flertal mycket kompetenta medarbetare. För att kunna förvalta och utveckla detta samt att fortsätta leverera med hög kvalitet söker vi  en person som leder Spår- och Järnvägsteknik gruppen i Stockholm.

Din roll

Daglig arbetsledning och utveckling av grupp av kvalificerade medarbetare. Du utför även egna debiterbara uppdrag samt har kontakt med kunder och marknad. Allt sker i tät samverkan med teamchef och övriga gruppchefer inom teamet. Uppdraget sker i enlighet med LiVE, som består av 10 principer för Ledarskap, Etik och Värderingar och är fundamentet för Norconsults gemensamma kulturplattform.

Din profil

Tjänsten ställer krav på att ha ett stort intresse av infrastruktur samt med ordning och reda som ledstjärna. Att ha goda dokumenterade ledaregenskaper och förmåga att utveckla gruppen värderas högt. Vidare är du serviceinriktad, har initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Du är självständig, kreativ, och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du gillar att ligga i framkant och att ständigt vara i rörelse både vad gäller ditt arbete för dina kunder och din egen utveckling. Du är engagerad och har en egen kraft i det du gör och känner ett ansvar för att tillsammans med dina kollegor hitta de bästa lösningarna för Norconsult och våra kunders bästa.

Vi vill att du:

  • Har goda dokumenterade ledaregenskaper
  • Har förmåga att utveckla en grupp och verksamheten
  • Är intresserad av järnväg
  • Är noggrann och har kvalitetstänk
  • Är glad och öppen

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt

Kontakt

Profilbild för Tony Strandberg
Tony Strandberg
Teamchef, Team Spår- & Järnvägsteknik