Lediga tjänster

Gruppledare Hydrogeologi

Placering
Göteborg
Sista ansökningsdag
2020-03-19
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Grupp-/Studioledare

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Hos Norconsult arbetar vi inom Hydrogeologi för att undvika en grundvattenrelaterad omgivningspåverkan. Nu söker vi efter en ny kollega, som förutom att driva spännande uppdrag även brinner för ledarskap.

Din roll

Hydrogeologi är en av totalt fyra grupper som ingår i Team Geoteknik på Norconsults huvudkontor i Göteborg. Vi har lång erfarenhet av grundvattenutredningar och genomför regelbundet utredningar som ligger till grund för samrådsprocesser och tillståndsansökningar för miljödom och riskbedömningar för förorenade områden.

Som gruppledare för Hydrogeologi kommer du att leda en grupp om 5 personer. Du kommer driva egna projekt samt ansvara för resursplanering och personalfrågor inom din grupp. Tillsammans med teamchef och övriga gruppledare inom teamet geoteknik arbetar du även med teamets övergripande frågor, varav sälj och marknadsarbete är en viktig del.

Din profil

Vi söker dig som har högre universitetsexamen med inriktning mot hydrogeologi, hydrologi eller ämnestransport i jord och berg. Du har arbetat som uppdragsansvarig hydrogeolog i minst fem år.

För oss är det avgörande att du är en person som tycker om att utveckla och samordna personal då en viktig del av ditt uppdrag är att kunna stötta handläggare och uppdragsledare i din grupp.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 780 medarbetare i Sverige utspridda på 29 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/bernhard-gervide-eckel-56508410/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Bernhard Gervide Eckel
Bernhard Gervide Eckel
Avdelingsleder Kontor