Lediga tjänster

Arkitekt

Placering
Luleå
Sista ansökningsdag
2020-01-30
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Är du en arkitekt som ännu inte hittat hem? Som längtar efter att få verka inom ett bolag som du trivs hos och tror på? I så fall har vi något fint att erbjuda dig: Norconsult är ett medarbetarägt bolag som drivs av kreativitet och samarbete. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid.

Din roll

I vår studio i Luleå finns ett tjugotal arkitekter, inredningsarkitekter och byggnadsingenjörer med jämn könsfördelning och god åldersspridning. Vi arbetar med en stor bredd av projekttyper; allt från industriprojekt, kontor och bostäder till skolor, förskolor och äldreboenden. Som arkitekt hos oss är du en stor del av det kreativa arbetet i våra uppdrag. Våra kunder är vanligtvis kommuner, landsting, fastighetsbolag, byggentreprenörer och industriföretag.

Hos Norconsult arbetar vi tvärdisciplinärt, på riktigt. Vi huserar i vackra Lignellska stenhuset tillsammans med våra kollegor inom mark, va, geoteknik och installationsteknik.   

Din profil

Du är utbildad arkitekt SAR/MSA och har arbetat några år efter din examen. Du har lätt att skapa förtroende och gillar att arbeta gentemot våra kunder. Du är en kreativ arkitekt med hög social förmåga som gillar lagarbete vilket bidrar till vår positiva arbetsmiljö.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/magnus-kieri-24554ab/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Magnus Kieri
Magnus Kieri
Teamchef Arkitektur & Byggkonstruktion