Vi är Norconsult Arkitektur
Norconsult har ett av Nordens största arkitektsällskap. Inom koncernen är vi 850 medarbetare inom arkitektur och 180 av dem på våra kontor i Sverige. Vi har en lång historia, i över 65 år har vi levererat arkitekttjänster till Sveriges samhällsbyggare. Tillsammans täcker vi hela landet och arbetar med en bredd av projekttyper för offentliga och privata beställare.

Varje dag förbättrar vi vardagen
Vi ritar framtiden och bryr oss om både helhet och detaljer. Skolor där barnen får lust att lära och upptäcka, vårdbyggnader som ingjuter förtroende och trygghet, bostäder man vill kalla sitt hem och mötesplatser som förenar ishockeyspelaren och pianisten.

Vill du bli vår nästa delägare?
Vi vill jobba med dig som är nyfiken och vill göra skillnad på riktigt.

När du varit anställd i ett år får du erbjudandet om att köpa in dig i bolaget. Hos oss finns inga externa aktieinnehavare som kan ha åsikter om hur bolaget ska drivas, det är bara vi: som Emma 26, Enikö 34, Renetta 46, Mattias 48, Dan 55 och Lotta 56. Tillsammans med merparten av våra 1000 medarbetare äger vi Norconsult AB. Vi tjänar alla på att det går bra för oss alla.

Läs mer om våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till den ort du är intresserad av. Vi ser fram emot att höra från dig!