Student

Student_700x350px.jpg

Exjobbet och praktiken är en mycket viktig del av din utbildning och det vet vi. Under åren har vi träffat ett stort antal studenter och många av dem jobbar fortsatt hos oss idag. För oss är det en självklarhet att aktivt samarbeta mellan näringsliv och utbildning.

Vill du göra ditt exjobb eller din praktik hos oss?
Vi välkomnar alla kreativa idéer! Förutom exjobben och praktikanställningarna som du hittar här ser vi gärna att du skickar en spontanansökan 
med förslag på exjobb eller praktik direkt till ansvarig chef.

Visa framfötterna hos Norconsult! 
Hur det är att arbeta på Norconsult? Hur vi bidrar till ett hållbart samhälle? Svaren på dessa frågorna och mycket mer får du i vår digitala folder "Visa framfötterna hos Norconsult". Klicka här för att läsa mer.
  Visa framfötterna_400x230px.png
Vi valde Norconsult som första arbetsgivare
Läs om hur Jenny, Tamer och Rebaz gick direkt från skolbänken till att arbeta hos oss, samt läs mer om vårt traineeprogram "Global Engineer Program".

 

Vi vill gärna träffa dig!
Därför deltar vi på ett antal mässor, och event under året. Träffa oss här.
  träffa oss.jpg


Studentkontakter

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Norconsult? Kontakta då gärna någon av våra fyra studentkontakter Emma, Leo, Carolin eller Alice.

Observera att våra studentkontakter inte hanterar ansökningar för jobb, exjobb eller praktik. Alla ansökningar görs under Lediga tjänster eller Spontanansökan.

Kontakter

Profilbild för Emma Olsson
Emma Olsson
Arkitektur
Profilbild för Leo Köbbel
Leo Köbbel
VA-teknik
Profilbild för Carolin Bangay
Carolin Bangay
Energi
Profilbild för Alice Östvik
Alice Östvik
Infrastruktur
Profilbild för Sarah Nilsson
Sarah Nilsson
Marknadskoordinator & Studentansvarig