Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter2_700x350px.jpg

Medarbetarnas kompetens är det viktigaste vi har. Att erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter tror vi är nyckeln till att så många väljer att stanna kvar hos oss. Att vi har förstått att utveckling betyder olika saker för olika medarbetare, att alla kan nå sin fulla potential.

Av den anledningen har vi valt att arbeta med en karriär- och befattningsmodell som erbjuder utvecklingsmöjligheter inom teknik, uppdragsledarskap, linjeledarskap och affärsledarskap. Befattningen är inte detsamma som din titel utan pekar mer på förhållningssätt, beteenden och kompetens.

Karriärföretag 2022

Karriärföretagens mål är att vägleda studenter och Young Professionals till en bra start på karriären. Listan över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger har genomförts årligen sedan 2011, och i år har Norconsult tilldelats utmärkelsen med följande motivering:

”Norconsult fortsätter sin framgångsresa med att leverera en unik och spännande arbetsplats. Det finns en röd tråd i deras narrativ där de fokuserar på det personliga och uppskattning av sina medarbetare. Norconsult erbjuder kontinuerlig utveckling och socialt ansvarstagande som skapar en trygg arbetsplats.”

Här berättar vår HR-chef Charlotte mer om utmärkelsen och vad den betyder för oss.

Läs om våra karriärvägar i artiklarna nedan