Lediga tjänster

Studioledare Arkitektur

Placering
Göteborg
Sista ansökningsdag
2019-12-15
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Grupp-/Studioledare

Hos oss finns inte bara en stjärna. Hos oss finns massor av strålande arkitekter och ingenjörer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Vi arbetar på ett medarbetarägt bolag som drivs av kreativitet och samarbete. Nu söker vi efter ytterligare en stjärna, som förutom att driva spännande arkitektuppdrag även brinner för ledarskap.

Din roll

Norconsult Arkitektur i Göteborg består av 56 medarbetare fördelade på tre studios som alla är kompetensmixade för bästa kreativitet och utveckling. Teamet har en jämn könsfördelning, god åldersspridning och erbjuder en stor bredd av projekttyper såsom; skolor, bostäder, sjukhus, kontor, kulturbyggnader, badanläggningar och industriprojekt. Teamet har även specialistkunskaper inom bland annat inredningsarkitektur, hållbarhet, tillgänglighet, 3D/BIM-samordning och visualisering. Hos Norconsult arbetar vi tvärdisciplinärt, på riktigt. Förutom våra kreativa startmöten kan du använda kafferasten till att ta reda på vad konstruktion, trafik eller miljöteamet arbetar med. Boka en lunchdejt med en akustiker eller ta en timskiss med våra duktiga landskapsarkitekter eller stadsplanerare i starten av ditt eller deras projekt.

Som studioledare hos oss kommer du att leda en grupp om mellan 15 och 20 personer. Du kommer driva egna projekt samt ansvara för resursplanering och personalfrågor inom din studio. Tillsammans med teamchef och övriga studioledare arbetar du även med teamets övergripande frågor, varav sälj och planering av uppdrag är en viktig del.

Din bakgrund

Du är utbildad arkitekt SAR/MSA eller byggnadsingenjör och har arbetat som uppdragsansvarig eller handläggande i byggprojektets alla faser, från utredningar och tidig gestaltning till projektering. Du har en vana vid och gillar att arbeta gentemot kund. Förutom god arkitektur drivs du även av att få bidra med affärsutveckling på teamnivå och gillar marknads- och säljarbete.

För oss är det avgörande att du är en person som tycker om att utveckla och samordna personal då en viktig del av ditt uppdrag är att kunna stötta handläggare och uppdragsledare i din studio. Du är en tydlig ledare med god motivations- och kommunikationsförmåga. Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss. Du är social, kommunikativ och beslutsmässig till din natur.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/maria-mattsson-30668158/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Maria Mattsson
Maria Mattsson
Teamchef Arkitektur, Arkitekt