Lediga tjänster

Projektingenjör till team Geoteknik

Placering
Göteborg
Sista ansökningsdag
2020-03-19
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Vi söker den sammanhållande länken till Sektion Geoteknik i Göteborg, en strukturerad person som värderar god service och gillar varierade arbetsdagar som fördelas mellan självständigt arbete och samarbete.

Din roll

Team Geoteknik på huvudkontoret i Göteborg består i dagsläget av fyra arbetsgrupper med inriktning mot geoteknik, bergteknik och hydrogeologi.

Vi erbjuder kompetens inom alltifrån stora komplicerade infrastrukturprojekt till enskilda små byggobjekt. Vi har spetskompetens inom jord, vatten och berg och vi är verksamma över hela Sverige och Norge. Tillsammans med vårt dotterbolag Norconsult Fältgeoteknik AB utför vi även geotekniska fältundersökningar för alla typer av projekt och även kärnborrningar i berg och odexborrning.

Tjänsten som projektingenjör till team Geoteknik är placerad på vårt huvudkontor i Göteborg och innebär i huvudsak att du agerar stöd till våra uppdragsledare. Du är behjälplig med relevanta rapporter, stöttar upp med fakturering gentemot kund samt stöttar i skapandet av prognoser och håller koll på de villkor som styr våra kontrakt. Du tar en ledande roll i kvalitetssäkring och kvalitetsuppföljning i projekten. Du kommer även att arbeta med anbudsförfarande där du ansvarar för att inhämta förfrågningsunderlag från olika system och digitala portaler samt vara drivande i anbudsskrivningar. Det förväntas även viss avtalsförvaltning, att du skall kunna läsa och förstå innebörden av ramavtal samt kunna administrera detta på ett professionellt sätt. Som projektingenjör kommer du att arbeta som biträdande uppdragsledare efter en viss inlärningsperiod.

Din profil

Du har en för området relevant vidareutbildning som exempelvis byggnadsingenjör, samt erfarenhet av liknande tjänster där du haft den sammanhållande rollen. Som person värderar du en god service och förstår att du är en viktig del av vår affärsprocess. Vi förutsätter att du är organiserad och har respekt för att deadlines och andra tidsplaner måste hållas. Vi ser gärna att du tycker om en varierad arbetsdag då du kan behöva stötta upp i flera uppdrag samtidigt. Det är viktigt att kunna vara självständig men även ha en god samarbetsförmåga. Vi ser det som självklart att du har en positiv grundinställning och inte räds för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift samt av Officepaketet. CAD- och BIM-kunskap är meriterande.


 

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 780 medarbetare i Sverige utspridda på 29 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/bernhard-gervide-eckel-56508410/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Bernhard Gervide Eckel
Bernhard Gervide Eckel
Avdelingsleder Kontor