Lediga tjänster

Mark-/Landskapsingenjör

Placering
Kalmar, Karlskrona, Växjö
Sista ansökningsdag
2019-06-16
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Välkommen till Norconsult

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är ett medarbetarägt bolag med 685 anställda i Sverige och 3800 i koncernen. Vi har i dagsläget 25 kontor i Sverige och är inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskat växa ytterligare inom Mark/Landskap i Kalmar, Karlskrona och Växjö.

Din roll

Norconsults mark- och landskapskompetens gestaltar, planerar och projekterar offentliga och privata miljöer i planering- och byggnadsprocessens alla faser. Som Mark-/Landskapsingenjör kommer du att ansvara för att framställa förfrågningsunderlag, handlägga och projektera uppdrag inom mark och anläggning. Som uppdragsledare har du omfattande kontakt med beställare och arbetar nära andra konsultkategorier i tvärfackliga uppdrag. Närmast samarbete sker med Arkitektur, Plan, VA, Miljö, Geoteknik, Geodesi och Väg.

Din bakgrund

Vi välkomnar dig med relevant ingenjörsutbildning inriktad på landskap eller mark och minst tre års erfarenhet av att arbeta med markprojektering. Du är väl förtrogen med att ta fram förfrågningsunderlag för såväl utförandeentreprenad som totalentreprenad och ser 3D-modellering som ett viktigt redskap.

Du är en person som värdesätter ett utvecklande teamarbete i dina uppdrag med såväl kunder som kollegor. Kreativitet och samarbete är två starka ledord för oss. Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv.

B-körkort är ett krav

Vårt erbjudande

Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/johan-saltin-b2376772/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Johan Saltin
Johan Saltin
Teamchef, Mark & Vatten