Lediga tjänster

Ledningssamordnare

Placering
Stockholm
Sista ansökningsdag
2020-11-27
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Vi söker ytterligare en ledningssamordnare som kan komplettera våra seniora kollegor. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete. Tillsammans arbetar vi i stora nationella va-projekt.

Din roll

VA-kompetensen är stark inom Norconsult, 140 personer arbetar idag inom VA-teknik Sverige. Mestadels i tvärfackliga uppdrag tillsammans med andra konsulter inom bolaget.

Som ledningssamordnare hos oss ser vi gärna att du har ett intresse av att ta ett övergripande ansvar inom teknikområdet ledningssamordning. Du arbetar genom hela processen, från förstudier och systemhandlingar till upprättandet av förfrågningsunderlag. Din kommunikativa förmåga kommer att vara avgörande när du leder andra projektörer i våra projekt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat tidigare i infrauppdrag åt Trafikverket, du får gärna vara va-projektör i grunden samt ha minst 2 års erfarenhet av uppdrag inom ledningssamordning. Du har goda kunskaper inom Autocad, gärna Novapoint eller Civil 3D. Kunskap inom AMA Anläggning och ett lokalt nätverk i branschen ser vi som starkt meriterande.

Vi önskar cv, personligt brev samt referensuppdrag bifogat med din ansökan.

Vårt erbjudande

På Norconsult har vi som ambition att spegla det samhälle vi lever i, det gör oss till en samhällsbyggare med helhetssyn. Därför eftersträvar vi rekryteringar som leder till ökad mångfald - såväl inom bolaget som stort som i aktuellt team.

Norconsult har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4400 medarbetare i koncernen och 850 medarbetare i Sverige utspridda på 30 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Bekanta dig med din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/ahlquist-juhl%C3%A9n-marta-69978251/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Marta Juhlén
Marta Juhlén
Teamchef VA-teknik