Lediga tjänster

Geotekniker

Placering
Borlänge
Sista ansökningsdag
2020-06-28
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Får du arbeta med roliga och utvecklande projekt? Tillsammans med dedikerade och sköna människor? I ett bolag med platt struktur och schyssta värderingar? Det får vi, och vi trivs så bra i Dalarna att vi gärna vill bli fler. Så varmt välkommen alla jordnära geotekniker!

Din roll

Norconsults geotekniker arbetar i uppdrag som spänner från rena specialistuppdrag till tvärfackliga uppdrag i de olika marknadsområdena, främst gentemot infrastruktur, energi, arkitektur, bygg, VA och samhällsplanering. Vi är engagerade i alla byggfaser, från tidiga förstudier för detaljplan till komplexa arbetshandlingar i infrastrukturprojekt. Vi agerar även som tekniskt beställarstöd i byggprocesser. Vår beställarbas är bred, från privata entreprenörer till stora offentliga beställare som t.ex. Trafikverket. Med det helägda dotterbolaget Norconsult Fältgeoteknik AB klarar vi de tuffa jobben i både svår terräng och på vatten. För att kunna svara ja till alla spännande och intressanta uppdrag så vill vi utöka med en uppdragsledare inom Geoteknik till Borlänge. För rätt person finns även möjlighet att ta en mer ledande roll inom geoteknik på kontoret. Teamet du välkomnas till huserar i anrika lokaler på Borganäsvägen mitt i Borlänge och består av 15 kompetenta medarbetare med en åldersspridning mellan 26-65 år. Vi arbetar med en innovationsprocess och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor.

Din profil

Du är civilingenjör med minst 8 års erfarenhet som geotekniker på den svenska marknaden. Du har bred erfarenhet som handläggande geotekniker och uppdragsledare inom geoteknik. Din teknikkompetens är hög och du drivs av att göra dina kunder nöjda och glada.

Du är en människa som får energi av andra, du kan konsten att skapa och bibehålla varaktiga och goda relationer med såväl kunder som kollegor. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i det svenska språket. Med ditt starka driv stärker du vårt goda rykte som kompetent samhällsbyggare i Dalarna.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4400 medarbetare i koncernen och 810 medarbetare i Sverige utspridda på 29 kontor. Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/pelle-eriksson-85842195/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Pelle Eriksson
Pelle Eriksson
Teamchef Infrastruktur