Lediga tjänster

Geotekniker

Placering
Luleå
Sista ansökningsdag
2020-01-30
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Lyssna och läs!

Lignellska huset kallar via Norconsult som söker fler jordnära kompetenser till Team Geoteknik.

Din roll

Team Geoteknik Luleå består av 10 medarbetare med kompetens inom geoteknik och hydrogeologi. Vi arbetar i uppdrag som spänner från rena specialistuppdrag till tvärfackliga uppdrag i de olika marknadsområdena; då främst gentemot infrastruktur, energi, arkitektur, bygg, VA och samhällsplanering. Vi är engagerade i alla byggfaser, från tidiga förstudier för detaljplan till komplexa arbetshandlingar i infrastrukturprojekt. Vi agerar även som tekniskt beställarstöd i byggprocesser.

Beställarbasen är bred, från privata entreprenörer till stora offentliga beställare som t.ex. Trafikverket. Med det helägda dotterbolaget Norconsult Fältgeoteknik AB klarar vi de tuffa jobben i både svår terräng och på vatten. För att kunna svara ja till alla spännande och intressanta uppdrag så vill vi utöka med en uppdragsledare inom Geoteknik till Norconsults Luleåkontor.

Din profil

Du är civilingenjör med minst 5 års erfarenhet som geotekniker på den svenska marknaden. Du har bred erfarenhet som handläggande geotekniker och uppdragsledare inom geoteknik. Din teknikkompetens är hög och du drivs av att göra dina kunder nöjda och glada.

Du är en person som värdesätter ett utvecklande teamarbete i dina uppdrag med såväl kunder som kollegor. Som person är du social, engagerad och affärsmässig.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/birgitta-nystr%C3%B6m-0822a42a/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Birgitta Nyström
Birgitta Nyström
Team Geoteknik