Lediga tjänster

EX-jobb: Avskiljning av läkemedel i avloppsreningsprocessen

Placering
Göteborg
Sista ansökningsdag
2020-01-31
An­ställnings­form
Sommar-/Ex-jobbare
Roll
Konsult

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och EX-jobbet är en viktig del av din utbildning. Under åren har vi träffat många engagerade studenter och några arbetar hos oss idag. Vi erbjuder gärna en arbetsplats, möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Hos oss integreras du i teamet, får inblick i vårt arbete och har möjlighet att diskutera dina frågeställningar och utmaningar du stöter på under tiden. Vi söker därför dig som är civilingenjörsstudent med intresse för avloppsreningsprocesser för att utreda följande:

Avskiljning av läkemedel i avloppsreningsprocessen

Regeringen vill att flera kommuner skall införa avancerad rening av avloppsvatten för avskiljning av läkemedel. Teknikerna som står i fokus har sina nackdelar, som ökad energiförbrukning samt bildandet av restprodukter, och är väldigt inriktade på just läkemedelsrening. Vilka alternativa tekniker kan bidra till rening av läkemedel och kan möta kraven som ställs på framtidens reningsverk?

Varm välkommen med din EX-jobbsansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Kontakt

Profilbild för Jan-Olof Nilsson
Jan-Olof Nilsson
Sektionschef VA-teknik/ Teamchef VA-process