Lediga tjänster

EX-jobb på Team Industri

Placering
Sundsvall
Sista ansökningsdag
2020-01-30
An­ställnings­form
Sommar-/Ex-jobbare
Roll
Konsult

Norconsult är ett helt medarbetarägt företag som är inne i en mycket expansiv fas och är nu ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsplanering – alltid med ett helhetstänk och fokus på innovativa och hållbara lösningar.

Vi ser ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning som en självklarhet och EX-jobbet är en viktig del av din utbildning. Under åren har vi träffat många engagerade studenter och några arbetar hos oss idag. Vi försöker fånga upp de uppslag till EX-jobb som föds i vår dagliga verksamhet och tillsammans utvecklar vi EX-jobbet så att det uppfyller skolans krav och ger dig möjligheten att styra inriktningen på ditt arbete.

Team Industri i Sundsvall söker därför nu studenter som vill göra sina EX-jobb hos oss. Har du en egen idé som är intressant för vår verksamhet och ligger inom det område vi arbetar med erbjuder vi gärna en arbetsplats. Hos oss får du en möjlighet till idéutbyte och stöd från någon av våra specialister. Du integreras i teamet, får en inblick i vårt arbete och har möjlighet att diskutera dina frågeställningar.

Vi tar gärna emot förslag på EX-jobb inom följande områden:

  • El och automation
  • Mekanik och anläggning

Varm välkommen med din EX-jobbsansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Kontakt

Profilbild för Mikael Hägglund
Mikael Hägglund
Sektionschef Maskin och Elteknik