Lediga tjänster

Ex-jobb Framkomlighetsanalys i GIS - Team T&D

Placering
Göteborg
Sista ansökningsdag
2021-04-02
An­ställnings­form
Sommar-/Ex-jobbare
Roll
Konsult

Vi är samhällsbyggare med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Team Transmission & Distribution i Göteborg söker nu studenter som vill göra sitt exjobb hos dem. Exjobbet är en mycket viktig del av din utbildning och det vet vi. Under åren har vi träffat ett stort antal studenter och många av dem jobbar fortsatt hos oss idag. För oss är det en självklarhet att aktivt samarbeta mellan näringsliv och utbildning.

Det finns en rad olika samhällsviktiga funktioner som behöver ta sig fram i det svenska landskapet så som väg, räls, rör, kablar och kraftledningar. Genom att klassificera olika kartor/objekt/gränser med olika attribut har vi skapat ett verktyg som automatiskt kan utreda alla tänkbara rutter inom ett givet område.

Vi vill nu förfina tekniken genom ytterligare utredning, samt kommersialisering av verktyget. Vi söker därför 1-2 personer med djup teoretisk GIS-kunskap, samt ett intresse att utveckla affärer, som vill göra sitt exjobb hos oss. Syftet med exjobbet är att få ett fullt fungerande verktyg som kan tillämpas inom flera olika teknikområden.

Kontakt

Profilbild för Johan Jalvemo
Johan Jalvemo
Sektionschef