Lediga tjänster

Elkraftsingenjör

Placering
Sundsvall, Östersund
Sista ansökningsdag
2020-06-02
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expert­kunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär att vi önskar växa ytterligare inom el-projektering i Sverige.

Din roll

På Norconsult arbetar vi med utformning av el och automationsanläggningar i alla typer av produktions­anläggningar och har erfarenhet från vattenkraft, vindkraft, värmekraft, fastighet samt vatten och avlopp. Vårt team inom El & Projektledning består av 32 medarbetare som är fördelade på 7 kontor i Sverige. Vi arbetar som projektledare, projektörer, kontrollanter, miljökonsulter och idrfttagningsledare med olika elkraftsuppdrag. Efterfrågan på kompetens inom detta område är stor var av att vi nu söker nya medarbetare. Du har möjlighet till valfri placeringsort utifrån de orter Norconsult är etablerade på men i första hand ser vi helst rekrytering till Östersund och Sundsvall.

Din profil

Du har relevant utbildning inom el eller energi samt god förmåga att kommunicera på svenska i skrift och tal. Du har några års erfarenhet av branschen och vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med ställverk eller kontrollanläggningar.  

Du är van vid självständigt arbete men trivs bäst med att lösa tekniska frågeställningar tillsammans med dina medarbetare. Vi värdesätter att du är van vid att jobba i projekt i nära samarbete med både kollegor och kund samt har förmåga att ta egna initiativ.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 4400 medarbetare i koncernen och 810 medarbetare i Sverige utspridda på 29 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med att forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/robert-asplund-3b8608b3/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Robert Asplund
Robert Asplund
Gruppledare