Lediga tjänster

Byggnadskonstruktör

Placering
Luleå
Sista ansökningsdag
2020-01-30
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Framtidens byggnader kräver resurseffektiva lösningar som tar tillvara på både den inre och yttre miljön. I takt med att Luleå växer, så växer även förfrågan på våra kompetenser inom bärighet, hållbarhet och statiska konstruktioner.

Din roll

I vår studio i Luleå finns ett tjugotal arkitekter, inredningsarkitekter och byggnadsingenjörer med jämn könsfördelning och god åldersspridning. Vi arbetar med en stor bredd av projekttyper; allt från industriprojekt, kontor och bostäder till skolor, förskolor och äldreboenden. Som konstruktör hos oss stödjer du projekteringsarbetet med din breda konstruktionskunskap och kommer ha en central roll i uppbyggnaden av en konstruktionsgrupp på vårt Luleå-kontor.

Hos Norconsult arbetar vi tvärdisciplinärt, på riktigt. Vi huserar i vackra Lignellska stenhuset tillsammans med våra kollegor inom arkitektur, mark, va, geoteknik och installationsteknik.  

Din profil

Vi välkomnar både civilingenjörer och högskoleingenjörer med minst fem års erfarenhet av konstruktion gentemot husbyggnad. Som civilingenjör är du väl insatt i Eurocode och som högskoleingenjör ser vi det som meriterande med erfarenhet av Revit. Vi är intresserade av både beräkningsansvariga samt projekterande ingenjörer i alla faser under ny- och ombyggnation; förstudie, utredningar och detaljprojekteringar. För att säkerställa en effektiv och säker projektering genomförs de flesta av våra projekt i 3D.

Du är en person som värdesätter ett utvecklande teamarbete i dina uppdrag med såväl kunder som kollegor.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/magnus-kieri-24554ab/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Magnus Kieri
Magnus Kieri
Teamchef Arkitektur & Byggkonstruktion