Lediga tjänster

Assistent till affärsområde Energi & Industri

Placering
Sundsvall, Östersund
Sista ansökningsdag
2020-01-30
An­ställnings­form
Tillsvidare­anställning
Roll
Konsult

Vi söker den sammanhållande länken inom Energi & Industri, en strukturerad person som värderar god service och gillar varierade arbetsdagar som fördelas mellan självständigt arbete och samarbete.

Din roll

Affärsområdet Energi & Industri består i dagsläget av 150 medarbetare och finns representerade på 20 av Norconsults 26 kontor i Sverige. Vi erbjuder kompetens inom produktion, distribution, konsumtion samt hjälper våra kunder att spara energi, minimera avfallsproblem och kemikalieanvändning. Vi erbjuder även kompetens inom projektledning, HMS, el, instrument och automation samt strategiskt underhåll. Tjänsten som assistent inom Energi & Industri är placerad på vårt kontor i Sundsvall och innebär i huvudsak att du agerar stöd till våra uppdragsledare. Du är behjälplig med relevanta rapporter, stöttar upp med fakturering gentemot kund samt stöttar i skapandet av prognoser och håller koll på de villkor som styr våra kontrakt. Du kommer även att arbeta med anbudsförfarande där du ansvarar för att inhämta förfrågningsunderlag från olika system och digitala portaler samt vara drivande i anbudsskrivningar. Det förväntas även viss avtalsförvaltning, att du skall kunna läsa och förstå innebörden av ramavtal samt kunna administrera detta på ett professionellt sätt. Tjänsten innebär även ett ansvar för den dagliga ruljangsen på kontoret så som posthantering, förbereda inför evenemang och möten samt beställningar av kontorsmaterial.

Din profil

Du är van vid att ha den sammanhållande rollen då du har erfarenhet av liknande tjänster.


• Har erfarenhet av Opic Visma TendSign eller andra e-verktyg för upphandlingar
• Har mycket goda datorkunskaper inom Officepaketet
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. 


Det är meriterande om du har erfarenhet av Maconomy och kunskap om Lagen om offentlig upphandling (LOU). Som person värderar du en god service och förstår att du är en viktig del av vår affärsprocess. Vi förutsätter att du är organiserad och har respekt för att deadlines och andra tidsplaner måste hållas. Vi ser gärna att du tycker om en varierad arbetsdag då du kan behöva stötta upp i flera uppdrag samtidigt. Det är viktigt att kunna vara självständig men även ha en god samarbetsförmåga. Vi ser det som självklart att du har en positiv grundinställning och inte räds för att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Vårt erbjudande

Norconsult är samhällsbyggaren med helhetssyn och har ett stort fokus på hållbarhetsfrågor, både ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv. Vi är 3800 medarbetare i koncernen och 770 medarbetare i Sverige utspridda på 26 kontor.  Att arbeta tillsammans med oss här på Norconsult innebär att du får vara med och forma företagets och din egen framtid då vi är ett 100 % medarbetarägt företag. Med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad, utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Ta gärna en titt på din blivande chef:

https://www.linkedin.com/in/anders-eidensten-ba662817/

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Profilbild för Anders Eidensten
Anders Eidensten
Affärsområdeschef Energi