Vill du leda järnvägsgruppen i Stockholm?

07.oktober 2019

Norconsults järnvägsteam består av några av landets mest erfarna järnvägskonsulter. Som ledare på Norconsult får du vara med och bygga upp vår kompetens tillsammans med övriga ledare på teamet samt delta i utvecklingsarbetet av bolaget i det nära samarbete som vi har över Sverige.

Under tre års tid har Team Spår- och Järnvägsteknik byggt upp en stabil orderstock och har alla viktiga ramavtal med Trafikverket. Utöver etableringar i Göteborg, Malmö, Halmstad, Helsingborg och Varberg har vi har nu etablerat oss även i Stockholmsområdet, med kontor i Märsta och Sollentuna. För att kunna förvalta och utveckla detta samt att fortsätta leverera med hög kvalitet söker vi en person som leder Spår- och Järnvägsteknik gruppen i Stockholm.

Din roll omfattar daglig arbetsledning och utveckling av grupp av kvalificerade medarbetare. Du utför även egna debiterbara uppdrag samt har kontakt med kunder och marknad. Allt sker i tät samverkan med teamchef och övriga gruppchefer inom teamet.

Tjänsten ställer krav på att ha ett stort intresse av infrastruktur samt med ordning och reda som ledstjärna. Att ha goda dokumenterade ledaregenskaper och förmåga att utveckla gruppen värderas högt.

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt dock senast den 31 oktober 2019.

Träffa oss gärna i SWERIGS monter på Nordic Rail 8-10 oktober, och prata karriärmöjlighet eller ställ frågor om våra spännande projekt!

Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakter

Profilbild för Tony Strandberg
Tony Strandberg
Teamchef, Team Spår- & Järnvägsteknik
Profilbild för Mats Lithner
Mats Lithner
Gruppeleder