Vi söker fler engagerade konsulter till vårt expansiva kontor i Växjö!

Nyheter
12. mars 2018

Bli en del av Norconsult – ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom samhällsbyggnad! Vi söker nu ingenjörer med intresse av geo-, gata-, väg-, va-, el-, maskin och processprojektering till vårt kontor i Växjö.

Vi söker fler engagerade civilingenjörer till vårt expansiva kontor i Växjö!

Du kommer att få hemvist i Växjö där vi håller vi till i nyrenoverade lokaler nära stationen. Vi är måna om att du får ihop arbete, familj och fritid ser inget hinder att du bor i Blekinge län eller Kalmar län. Kontoret i Växjö har trettio medarbetare inom olika teknikområden och inom infrastruktur, och vi har för avsikt att växa.

Vi är en av de ledande aktörerna i Sverige av att projektera av vatten- och avloppsverk, vilket ger dig möjlighet att utveckla dig inom multidisciplinära projekt. Vi är ett glatt gäng med högt i tak och en kreativ och tillåtande miljö. Vårt team är idag etablerat i Växjö. Våra kunder är kommuner i hela Sverige, Trafikverket, energibolag och entreprenörer.

Vi söker nu ingenjörer med intresse av geo-, gata-, väg-, va-, el-, maskin och processprojektering. Du att få arbeta med alltifrån mindre utredningar till mer avancerade uppgifter som förfrågningsunderlag och övriga utredningar inom anläggningsområdet. I rollen som konsult hos oss får du också möjlighet att utveckla dina projektledarkunskaper.Då vi samarbetar över hela landet kan du få arbeta med uppdrag i ditt närområde, men även i andra uppdrag runt om i Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Kontakt

Profilbild för Johan Saltin
Johan Saltin
Sektionschef Mark & Vatten Växjö