Vi söker erfaren fjärrvärmeprojektör

28.februari 2019

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.

Vi söker en erfaren Fjärrvärmeprojektör till Team Installationsteknik. Inom Installationsteknik arbetar idag 31 mycket kompetenta medarbetare. Vi har en öppen och prestigelös arbetsgemenskap, tycker om att arbeta i ett högt tempo och ha kul under tiden.

Vi arbetar även tvärfackligt över kompetens- och teamgränser. Teamet har många intressanta projekt på gång och söker därför efter nya medarbetare. Vi finns i dagsläget på flera orter. Stationeringsorter för denna tjänst är Stockholm, Uppsala eller Västerås.

Arbetet innebär att du kommer att få vara med att forma både Norconsults och din egen framtid då vi är ett medarbetarägt företag. Du kommer att arbeta som projektör och uppdragsledare inom Fjärrvärme-distributionssystem och Fjärrkyla-distributionssystem. Det gäller både nyinvesteringar och reinvesteringar.

Uppgifter såsom samordning, tekniska beskrivningar och projektera i CAD ingår. Detta innebär platsbesök, rörkonstruktion och hållfasthetsberäkningar av rörsystem samt kontakter med kunder och entreprenörer Likaså anbudsarbete med budgetering och försäljning.

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till annonsen

 

Kontakt

Profilbild för Martin Åhré
Martin Åhré
Teamchef Installationsteknik