Gatuprojektör och nyfiken på nästa väg i karriären?

11.september 2019

Till vårt Malmökontor söker vi nu dig som vill arbeta med väg- och gatuprojektering, gärna i kombination med teknikansvar för väg och gata.

Du kommer att bli en del av Marknadsområdet Väg och bana, som i Sverige består av 200 medarbetare. Vi erbjuder tjänster under hela processen vid byggandet av vägar och gator. Våra uppdrag spänner från idé till förverkligande av allt från stora väg­utbyggnader till mindre tillfartsvägar till bostads- och industriområden.

Vårt Väg/gata/mark-grupp består idag av 10 personer med ca 2-15 års erfarenhet. Vi arbetar med allt inom väg- och gatuprojektering, från förprojektering till bygghandling. Vi har en mycket god stämning på vårt kontor med en hög ambitionsnivå och ett gott samarbetsklimat, vilket är mycket viktigt för oss.

I Malmö sitter vi tillsammans med tekniker såsom Landskap, Järnväg, VA, Trafik och Miljö vilket möjliggör ett intressant och lärorikt samarbete. Vårt Malmökontor är beläget vid Bagers plats i centrala Malmö, ett stenkast från centralstationen med utsikt mot Malmö Live.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Kontakt

Profilbild för Kristina Meijer
Kristina Meijer
Gruppledare Väg