Erfaren landskapsarkitekt till Stockholm

11.februari 2019

Är du en erfaren och driven landskapsarkitekt som vill du forma framtiden för både dig själv och Sveriges snabbast växande konsultföretag? Till Team Landskap i Stockholm söker vi nu kollegor som vill vara med och bygga upp, driva och utveckla vår verksamhet i regionen.

I Team Landskap placerade i Stockholm och Göteborg samarbetar arkitekter, ingenjörer och naturvetare inom fyra olika affärsområden. Här kan vi erbjuda ett gott arbetsklimat både inom landskapsgruppen samt med övriga kolleger.

Då vi har många nya spännande projekt på gång söker vi nu ytterligare en landskapsarkitekt till Stockholm som vill vara med och bygga upp, driva och utveckla vår verksamhet i regionen.

Kontoret i Stockholm är beläget i det kulturhistoriska kvarteret Kungliga Myntet på Kungsholmen, ett stenkast från Stadshuset, med utsikt över Riddarfjärden och med några minuters promenad från Centralen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt!

Läs mer och sök tjänsten här

 

Kontakt

Profilbild för Elisabeth Tornberg
Elisabeth Tornberg
Teamchef Landskap