Träffa oss på VA-mässan!

Onsdagen den 28 september kommer Norconsult att vara på plats under VA-mässan, den största och viktigaste mötesplatsen för VA-sektorns alla aktörer, som arrangeras på Elmia i Jönköping. Kom och lyssna till några av våra experter inom VA och energi.

Publicerad: 2016-08-29


Det fullmatade VA-bordet

Kl. 11.30-12.30 i B-hallen
Under detta lunchföredrag kommer vi att presentera nyheter och utmaningar i VA-branschen så som nya reningsmetoder, bra arbetssätt vid implementering av stora projekt och en ny lösning avseende dagvattenrening i befintliga system.

Föranmälan till föredraget "Det fullmatade VA-bordet" krävs. Vänligen kontakta oss för mer information.

Öppna seminarier:

Innovativa och hållbara reningsmetoder
Kl. 14.00-14.30 i B-hallen
Få en inblick i vad som händer inom vattenreningstekniken från aktuella projekt i Norge och Sverige. Tor Håkonsen, Tekn. Dr. och Johan Saltin, Tekn. Dr. delar med sig av sina erfarenheter.

VeAinfo - säker IT-drift
Kl. 14.30-15.00 i B-hallen
Hur kan man öka säkerheten och effektiviteten gällande insamling, hantering och analys av mätdata? Lyssna till Niklas Sörenson, Teamchef VeAinfo, som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Har du inte anmält dig?
Missa inte årets VA-mässa och möjligheten att lyssna till oss. Boka din plats till mässan och få fritt inträde genom vår inbjudningskod, klicka här för att anmäla dig.

Profilbild för Kerstin Wemby
Kerstin Wemby
Assistent, Affärsområde Mark & Vatten
 

Nyheter

- av 237