Norconsult utökar Stockholmskontoret med ny kompetens

Vi ökar stadigt vår marknadsandel i regionen. Och utökar därför Stockholmskontoret inom marknadsområde Arkitektur & Bygg med en projekt- och byggledare.

Publicerad: 2016-02-01

Fredrik Karlsson har arbetat på Norconsult sedan 2009. Han har en examen i väg- och vattenbyggnadsteknik från Chalmers Tekniska Högskola.

Fredrik började sin karriär på Norconsult i Norge där han jobbade på Seksjon Bruer på huvudkontoret i Sandvika. Där projekterade han allt från stödmurar, kulvertar och broar för såväl väg- och järnvägstrafik samt gångbroar. 2010 började Fredrik på Norconsults Göteborgskontor på Team Byggkonstruktion för att sedan gå vidare och jobba som projekt- och byggledare. 

- Rollen som projekt- och byggledare är varierande då varje uppdrag är unikt jämfört med föregående vilket jag trivs med, säger Fredrik. Jag ser fram emot att kunna träffa nya kunder och jobba tillsammans med kollegorna i Stockholm, fortsätter han.

- Vi har haft några år med god utveckling i Stockholmsregionen, berättar Marcus Rydbo, affärsområdeschef Arkitektur & Samhällsplanering. Vi har ett litet team med medarbetare inom arkitektur och planarkitektur i Stockholm som vi vill ska växa. Och det känns väldigt bra att vi nu kan komplettera vårt team med en projekt- och byggledare, fortsätter han.

Fredrik finns på plats i Stockholm sedan 1 december 2015.

Profilbild för Fredrik Karlsson
Fredrik Karlsson
Team Projekt- och byggledning
 

Nyheter

- av 237