Norconsult sponsrar välgörenhetskonsert

Norconsult sponsrade välgörenhetskonserten "Under samma himmel" till förmån för människor på flykt. Samtliga musiker, arrangörer och samarbetspartners ställde upp ideellt och på kvällen bjöds det på varierande musik av olika artister. Arrangemanget ägde rum på Waterfront i Stockholm.

Publicerad: 2015-12-22

Totalt samlades cirka 60 000 kr in under kvällen till UNCHR:s flyktinghjälp. UNCHR leder på uppdrag av FN arbetet med att skydda människor på flykt undan krig och förföljelse och finns på plats i alla världens stora konflikter.

- Väldigt duktiga operasångerskor och ett gäng som spelade på köksredskap var fantastiska, säger Anna Nilsson och Susanne Göransson från Norconsult i Stockholm. Så kul att få uppleva en magisk kväll när man vet att det dessutom gör nytta.

Norconsult har valt att stötta flera organisationer och även ideella krafter som engagerar sig i olika projekt för utsatta människor. Människor som är på flykt har ofta lämnat allt bakom sig för att göra den farliga resan till säkerhet. Att leva långt hemifrån och komma som flykting till ett annat land utan att veta vad framtiden har att erbjuda sätter många spår. Att det då finns människor som engagerar sig och ställer upp betyder oerhört mycket i dessa tider.

Tack till alla som engagerar sig för att bygga ett hållbart samhälle där vi alla har en plats.

Profilbild för Joel Ericsson
Joel Ericsson
Mark och vatten
 

Nyheter

- av 78