Är du på jakt efter ett ex-jobb, praktik eller första steget mot en lysande karriär? Ett aktivt samarbete mellan näringsliv och utbildning ser vi som en självklarhet. Ex-jobbet och praktiken är en viktig del av din utbildning. Det vet vi. Under åren har vi träffat många engagerade studenter. Och några jobbar hos oss idag. Kanske har du redan träffat någon av våra medarbetare som gästföreläsare – eller varit på studiebesök på något av våra kontor?

Är du intresserad av att arbeta eller göra din praktik eller ex-jobb hos oss på Norconsult? Läs mer under flikarna nedan.

  • Exjobb

    Vi försöker fånga de uppslag till ex-jobb som föds i vår dagliga verksamhet, men kom gärna med egna kreativa ideér. Tillsammans kan vi utveckla dessa så att de uppfyller skolans krav samtidigt som vi ger dig möjlighet att styra inriktningen på ditt arbete.

    Du hittar våra lediga ex-jobb hittar under lediga tjänster.

  • Praktik

    Som praktikant på Norconsult får du möjlighet att arbeta med spännande och varierande uppdrag i en innovativ och inspirerande miljö. Du ingår i ett team av kompetenta och engagerade medarbetare, där vi tillsammans stärker och utvecklar dina ämneskunskaper och personliga kvalifikationer.

Har du frågor eller bara vill komma i kontakt med oss på Norconsult kan du vända dig till vår studentgrupp. Studentgruppen består av en representant per affärsområde.

Norconsults studentkontakter

Profilbild för Sofia Ek
Sofia Ek
Arkitektur & Samhällsplanering
 
Profilbild för Debora Falk
Debora Falk
Mark & Vatten
 
Profilbild för Johan Hultman
Johan Hultman
Väg & Bana
 
Profilbild för Elin Andersson
Elin Andersson
Energi